1. Hjem
  2. Smarte løsninger i ditt Idéhus

blogg-smarteløsninger.jpg

 

Idéhus er opptatt av å gi deg som kunde smarte løsninger. Hva med garderobe, kontor eller bod under trappa? Slik kan arealet utnyttes på en bedre måte.

 

Stryntrappa i ditt Idéhus 

kontor under stryntrappa

Stryntrappa Berg med kontor

Interiør er forankret i trender, som igjen speiler tiden vi lever i. Disse tendensene endrer seg med jevne mellomrom, men noe som aldri går av moten er din egen smak. Stryntrappa kommer i flere ulike modeller, med mange spennende valgmuligheter innenfor hvert uttrykk. Med Stryntrappa får du et resultat som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser.

Behov for mer plass i hjemmet er noe de fleste er kjent med. Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass. Derfor kan du hos Stryntrappa velge bod, garderobe elle kontor under trappen.

 

Stryntrappa Garderobe i ditt Idéhus

stryntrappa med garderobe

Stryntrappa Foss med garderobe

Garderobe under trappen er et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte. Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko. Det høyeste skapet leveres med garderobestang og en hylle. I tillegg til garderoben får du normalt en smal bod på baksiden av skapene. Med Stryntrappa Garderobe vil gangen alltid fremstå som pen og ryddig både for deg, familien og gjester.

 

Stryntrappa Bod i ditt Idéhus

stryntrappa med bod

Stryntrappa Fauna med bod

De fleste nye boliger har bare én bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene du ikke bruker så ofte. Stryntrappa Bod gir deg maksimal utnyttelse til lagring i trapperommet. Selv under det laveste trappetrinnet har du plass. Boden er fleksibel i bruk. Du velger selv hvordan du vil organisere oppbevaring av dine ting, enten du foretrekker esker, oppheng eller flere hyller. Boden leveres med LED-belysning og en hylleseksjon innvendig.

 

Stryntrappa Kontor i ditt Idéhus

stryntrappa med kontor

Stryntrappa Berg med kontor

Når en planlegger å bygge nytt hus, er det ikke sikkert at en vil prioritere areal til kontor. Likevel kan både store og små ha behov for en kontorplass, et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen. Stryntrappa Kontor gir hele familien en lett tilgjengelig arbeidsplass med romslig arbeidsflate. Kontorløsningen leveres med innfelt stikkontakt i bordflaten, to vegghyller og oppbevaringsskap til for eksempel en liten printer og papir.