1. Hjem
  2. Flermannsboliger i fokus

Flermannsboliger i fokus

 

Husnuten Tidløs

Husnuten Tidløs

 

Idéhus vil øke satsingen på bygging av flermannsboliger, og lanserer i den forbindelse hele 21 nye modeller. – Vi har tro på dette er som noe markedet ønsker, og vi håper det blir tatt godt imot av våre forhandlere som nå får mer å tilby, sier markedsleder John Fornes og teknisk leder Ole Martin Østby ved hovedkontoret i Trondheim.

 

GRYTINGEN Klassisk

Grytingen Klassisk

GRYTINGEN moderne

Grytingen moderne

 

De nye flermannsboligene er tegnet og utviklet av hovedkontorets arkitekter og tekniske avdeling i Trondheim. Boligene kommer i syv grunnmodeller. Innvendig er planløsningen lik i alle, men utvendig leveres boligene i tre helt ulike stilarter, eller «signaturer» - til sammen altså 21 ulike modeller. Boenhetene varierer i størrelse fra ca. 65 til 100m2. For å presentere de nye flermannsboligene best mulig, er det investert i bedre rendere og 3D-plantegninger.

 

Idehus arkitekter

Arkitektene Lejla Omerovic og Arne Martin Furulund har vært svært viktige i utviklingen av de nye flermannsboligene.

 

 

BUHOVD Moderne

Buhovd Moderne

BUHOVD Tidløs

Buhovd Tidløs

 

– Med økt fokus på slike boliger, vil vi styrke våre dyktige forhandleres tilbud og konkurranseevne i et boligmarked som stadig utvikles og endres. Kostnadsmessig er også flermannsboliger gunstige; de kan gi boligkjøpere en rimeligere inngangsbillett, sier John og Ole Martin.

– Tanken bak satsingen på flermannsboliger, er stadig sterkere ønsker og krav om fortetting og konsentrert bebyggelse i både offentlig og privat regi. Den trenden tror vi bare vil øke i årene framover, og det tar vi konsekvensen av. Våre nye flermannsbolig-modeller er meget godt egnet både for feltutbygging og utnyttelse av mindre tomter, understreker de to.


Modellene vil også være tilgjengelig for utbyggere eller private som sitter med tomter eller tomteområder, og ønsker hjelp til å utvikle disse. De tar kontakt med en Idéhus forhandler, evt. kjedekontoret for å se på muligheten til et samarbeid på dette.

I utgangspunktet dreier det seg om 2- og 4-mannsboliger og rekkehus, men konseptet er fleksibelt. Flere enheter kan enkelt kobles sammen i serie/rekke avhengig av tomtestørrelse og beliggenhet. Hovedkontoret bistår selvfølgelig forhandlere med dette ved behov og ønske.

 

planløsning flermannsbolig