1. Hjem
  2. Ny Idéhus-forhandler: – Vi blir sterkere med Idéhus

Telemark ByggEntreprenør Idehus forhandler TBE

 

Ny Idéhus-forhandler: – Vi blir sterkere med Idéhus

 

Telemark ByggEntreprenør har vokst fra fire til 25 ansatte på litt over et år. Å bli Idéhus-forhandler var et naturlig neste steg.

Da deres lokale Bø-firma stod foran omstruktureringer etter et større oppkjøp, ville de fire kollegene av. De brøt ut og startet Telemark ByggEntreprenør. Kontaktnettet og kundemassen tok de med seg.

– Kundene har fulgt oss. Det synes vi er hyggelig. Vi ble sett på som en etablert aktør fra dag én, og det gjør alt lettere, sier daglig leder Tor Magne Nevestveit.

Synlige i lokalmiljøet

Årsakene til at de startet for seg selv, er sammensatte, men Nevestveit peker på at den lokale forankringen har lett for å forsvinne hos de større aktørene.

– Vi ønsker ikke å være fjerne og ansiktsløse. Vi skal være synlige i lokalmiljøet, sier han.

Bedriften har rukket å bli en attraktiv arbeidsgiver i regionen, og de kan håndplukke de dyktigste håndverkerne. Dette er ifølge Nevestveit en viktig årsak til suksessen.

– Vi har kommet godt ut fra hoppkanten. Når du først får til et bra team, vil flere være med. Da er det enklere å bli enda bedre.

Naturlig valg med Idéhus

For å ytterligere befeste sin posisjon i regionen, har Telemark ByggEntreprenør nå valgt å bli Idéhus-forhandler. Det er spesielt Idéhus sin fleksibilitet som appellerte til entreprenøren.

– Vi er både entreprenør og boligbygger, så deres fleksible system passet perfekt for oss. I tillegg har Idéhus en boligkatalog som vi tror appellerer i vår region. Dette var et enkelt valg, sier den daglige lederen.

Nå ser det lokale firmaet lyst på fremtidsutsiktene for området.

– I fjor solgte vi 12 boliger, og tar sikte på å øke i år. Vi har allerede et godt grep om regionen, men det styrkes med vårt nye samarbeid med Idéhus, fastslår Nevestveit.

John Fornes, markedsleder i Idéhus, er svært fornøyd med å styrke laget med Telemark ByggEntreprenør:

– Med den sterke forankringen de har i distriktet sitt, er vi overbevist om at Telemark ByggEntreprenør vil fortsette å lykkes. Vi gleder oss til å samarbeide tett med de erfarne, dyktige og hyggelige håndverkerne deres.

Har du planer om å bygge hus? Ta kontakt med Telemark ByggEntreprenør