1. Hjem
  2. Bygger nabolaget alle småbarnsfamilier drømmer om

KM223---lekeplass-HQ-1.jpg

Bygger nabolaget alle småbarnsfamilier drømmer om

Da planleggingen av et nytt boligfelt på Neskollen startet, forventet utbyggerne å vekke interesse. Husmodellen er finjustert for å passe beskrivelsen «drømmebolig», og mange potensielle huskjøpere lenge har hatt området i kikkerten. – Likevel kom det som en stor positiv overraskelse at vi fikk såpass stort trykk.

Det sier daglig leder i Idéhus Romerike, Pål Østby. De 4 første av de totalt 25 husene fikk sine respektive eiere bare få uker etter at de ble lagt ut for salg.

– For oss er det veldig motiverende å jobbe med et prosjekt som vekker så stor interesse. Ofte sitter potensielle kjøpere en stund på gjerdet før de slår til, men på Neskollen har mange vært raske med å sikre seg boligen de ønsker seg, sier Østby.

Han er glad for å kunne ønske den første familien velkommen til det nye nabolaget allerede i starten av mai.

KM223---prospekt-HQ.jpg

 

– Mye hus for pengene

Idéhus-arkitektene står bak husmodellen, som er en slags hybrid mellom det tradisjonelle og moderne. Det var på tegnebrettet allerede i 2013, og etter finjustering og pirk med hver minste detalj har de endt opp med en kjedet bolig som ifølge Østby er perfekt for familier med 2–3 barn.

– Huset er luftig og åpent, selv om det er svært praktisk med to fulle etasjer og stue både oppe og nede. Også inngangen direkte fra garasjen og det romslige vaskerommet er kvaliteter det er verdt å trekke frem. Du som flytter til Neskollen, får mye hus for pengene, fastslår Østby.

Fakta om husene på Neskollen:

  • 144 kvadratmeter
  • 4 soverom
  • 2 bad
  • 2 stuer
  • Vaskerom
  • Hage
  • Balkong og platting

KM223---prospekt-HQ-2.jpg

 

Interesse også utenfor nærområdet

Det er aller flest småbarnsfamilier og unge par som har vist interesse for det nye nabolaget, som ligger i landlige omgivelser med nærhet til både butikk og idrettsanlegg.

– Mange er fra området rundt Neskollen, men det har også kommet en god del henvendelser fra folk som bor i Oslo. De ønsker å trekke hitover hvor de kan få en stor enebolig med alle tenkelige kvaliteter for verdien av sin lille toromsleilighet i hovedstaden, sier Østby.

Prosjektet er delt inn i tre byggetrinn, og alle 25 hus skal etter planen stå ferdig i løpet av 2019. Det første byggetrinnet består av 8 hus, og 4 er nå ute for salg.

Bli enda bedre kjent med prosjektet!

KM223---prospekt-HQ-3.jpg