1. Hjem
  2. Forhandleroversikt
  3. Forhandlerkonsept

Forhandlerkonsept 

Idéhus er en landsdekkende hus -og hyttekjede bestående av selvstendige forhandlere, som alle har god forankring i sitt lokalmiljø. Våre forhandlere utfører de fleste byggeoppdrag og med kjedekontoret i ryggen kan de være behjelpelig i alle deler av byggeprosessen.

Kjedekontoret ble etablert allerede så tidlig som i 1976 og ligger i Trondheim i dag. Det fungerer som et servicekontor for våre forhandlere, med arkitekter og ingeniører som kvalitetssikrer prosjekteringen av hus-og hytter iht. enhver tid gjeldende forskrifter og krav.

Velkommen til et komplett konsept i Idéhus!

 

Flermannsbolig Grytingen Moderne

 

Prosjekt, byggefelt og flermannsbolig

De fleste av Idéhus forhandlerne driver også med egne prosjekter. Dette kan være enebolig på egne tomter, flermannsboliger eller leilighetsbygg.

Trenger du hjelp til å utvikle dine tomter?

Kjedekontorets tekniske avdeling har arkitekter og ingeniører som hjelper deg videre med ditt prosjekt. De bistår på forskjellige stadier fra reguleringsplanen med arkitekttjenester, prosjektering, kalkyler og byggesøknad.

Idéhus har mange modeller for flermannsboliger, som kan tilpasses, eller vi kan utvikle prosjektet fra start til mål.

 

Våre hus

Husene våre

Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser ett bredt spekter av hus vi kan tilby. Men, den kan også brukes som et utgangspunkt for deres kunder.

Våre arkitekter og ingeniører tilpasser hus etter ønske, behov og tomt.

 

Hyttene våre

Hyttene våre

Drømmen om hytte lever sterkt i oss Nordmenn! Og ønske om å være tett på naturen er nesten medfødt. I Norge har faktisk mer enn halve befolkningen hytte eller tilgang på hytte. Og i det siste har interesse for hyttelivet blitt større enn noensinne.

 

Garasjer

Våre garasjer

- et solid hus til bilen og annet du ønsker å ta vare på!

Vi har utarbeidet flere garasjemodeller. Alle modeller kan tilpasses etter ønske og behov. Eller vi kan skreddersy en garasje etter hus og tomt.

 

Profesjonalitet

Våre forhandlere må signere en profesjonalitetserklæring. Denne sørger for at kjedens seriøsitet blir ivaretatt.

 

Rådgivning

Vi bistår forhandler i kundemøter og på tomtebefaring dersom det er ønskelig.

 

 

Tomtebefaring

Vi er opptatt av å finne det rette huset for Idéhus kunden! Forhandlere med støtte fra kjedekontorets arkitekter og ingeniører kan tilby kunden å bli med på tomtebefaring. Dette for å vurdere tomtens muligheter og for å sikre at kunden kan bygge sitt drømmehus.

 

Arkitekt

Teknisk avdeling

Tekniske avdeling består av erfarne arkitekter og ingeniører. Vi bistår med prosjektering av boliger, hytter, flermannsboliger og andre bygg i tre. Vi disponerer moderne programvare for tegning og kalkulasjon. Sammen med bred faglig kompetanse sikrer dette tjenester av god kvalitet for våre forhandlere.

Våre arkitekter har lang erfaring. De utvikler nye modeller, samt bistår forhandler med et bredt spekter av oppdrag. Alt fra enkle tilbygg til store byggefelt. Flere av ingeniørene på avdelingen har bakgrunn fra tømrerfaget og sammen med våre forhandlere kommer vi fram til gode løsninger. I tillegg til å tegne og kalkulere nye hus og hytter, hjelper vi også til med andre prosjekter.

 

Kjedekontoret

Kjedekontoret, Idéhusgruppen AS består av teknisk avdeling, markedsavdeling og øvrig administrasjon. Kontoret har per dags dato 9 ansatte og vi holder til på Moholt i Trondheim. Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere og bedre for våre medlemmer. Vi skal fungere som et servicekontor, ved å tilby alle nødvendige tjenester og “verktøy” i byggehverdagen. I tillegg er Idéhusgruppens hovedoppgave å sørge for gode innkjøpsavtaler på byggevarer.

 

 

Boligprodusentene logo

 Kjedekontorets medlemsskap i Boligprodusentenes forening gjør at alle forhandlere blir “assosierte medlemmer” med de fordeler dette gir.

 

Innkjøp - egne avtaler

Idéhusgruppen har ett langt og godt samarbeid med flere leverandører. Alt fra Sigdal med sine norskproduserte kjøkken, bad- og garderobeinnredninger, Motek som sørger for leveranse av verktøy og festemidler, til Systemair som produserer og leverer ventilasjonsutstyr. Trapperingen og Hagen/Stryntrappa sørger for kvalitetstrapper til våre boliger.

Vi er stolte av disse leverandørene og glade for å kunne høste fruktene som disse samarbeidene gir.

Innkjøpsavtalene er bonusgivende for forhandler. Disse avtalene bestilles direkte til leverandøren og kommer i tillegg til hovedavtalen med Optimera.

 

 

Markedsføring

Markedsavdelingen har hovedansvaret for utarbeidelse av felles markedsplan, kampanjer, det daglige ansvaret for markedsføring, samt kontakten opp mot samarbeidende media- og reklamebyrå.

Avdelingen har tett kontakt med kjedens leverandører og de avtaler som ligger i konseptet. Markedsavdelingen har også oppfølging av kjedens forhandlere og fungerer på mange måter som ett bindeledd mellom forhandler og kjedekontor.

 

Er du vår nye forhandler?

  • Du er byggmester, entreprenør eller annen bedrift med boligbygging som aktivitet.
  • Du har behov for å styrke din synlighet og konkurranseevne i ditt distrikt.
  • Du ønsker en lettere hverdag og å sette fokuset på de grepene som gjør at du tjener penger.
  • Du ønsker selvstendighet, men samtidig kunne høste fordelene av å være en del av en større familie.
  • Du har bruk for arkitekt- og ingeniørtjenester.
  • Du ønsker tilgang til gode innkjøpsavtaler.

 

Kontakt

John A. Fornes
Tel: 948 57 808
john.fornes@idehus.no