1. Hjem
 2. Oppussing

Oppussing

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

I Norge er vi vant til å eie og investere i vår egen bolig, og vi er flinke til å ta vare på våre hus. Det å pusse opp og oppgradere egen bolig sikrer at vi tar vare på verdien i boligen, samt forbedrer bokvalitet som inneklima, komfort og stil.

Noen er i stand til å gjøre mindre ting selv, men svært mange ønsker råd og hjelp til å utføre oppussingen. Alt fra tegnehjelp, søknader til utførende tømrerarbeid.

Idehus sine forhandlere har lang erfaring i dette ROT markedet, og kan hjelpe deg i alle faser i ditt prosjekt. Uavhengig om det er lite eller stort. De har tilgang til arkitekter og ingeniører, i tillegg til sin egen lange erfaring som kan sikre at ditt prosjekt blir vellykket.

Noen eksempler på hva vi kan hjelpe til med er: Skifte av vindu, ny bordkledning og etterisolering, nytt tak, påbygg/tilbygg, ny terrasse og m.m.. Det er bare å spørre.

 

Hva kan Idehus bistå deg med:

 • Befaring, og se på løsninger
 • Kostnadsoverslag
 • Skisser og tegninger
 • Søknad
 • Bygging
 • Koordinering andre fag som rørlegger, elektriker osv.

 

Enova støtte

Boligtiltak med støtte

Privatpersoner kan gjøre en forskjell ved å ta smarte klimavalg. Enovatilskuddet gir støtte til gode energi- og klimatiltak. Enova gir også råd om tiltak du kan gjennomføre uten støtte.

 

Energirådgivning

Du får inntil 5.000 kroner i støtte når du engasjerer en energirådgiver til å kartlegge energitiltakene som passer for boligen din.

Les mer om energirådgivning

 

Oppgradering av bygningskroppen

Du får inntil 150.000 kroner i støtte når du oppgraderer bygningskroppen på huset ditt.

Les mer om oppgradering av byggningskroppen

Ønsker du hjelp til oppussing? Ta kontakt med oss.

Byggekommune

  Melding

  Personalia

  Bekreftelse